Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Vacatures

 

DOK6 Thuishaven voor amusement: Bioscoop, Theater en Horeca in hartje Panningen! In dit multifunctioneel centrum kunnen gasten op vele verschillende wijze hun avondje uit invullen. Gezellig borrelen met vrienden, heerlijk eten met familie of met je beste vriendin hartelijk lachen bij een topartiest in het theater. Liever een middagje film met de kids of zelf met je vereniging op het podium staan, dat kan ook allemaal.

Hét centrale punt voor reserveringen, boekingen, vragen en informatie is de receptie. Hier krijg je tijdens de kaartverkoop voor een film te maken met rinkelende telefoons, het binnenwandelen van een kinderfeestje terwijl er ook een postbode voor je neus staat. Vriendelijk en enthousiast schakel jij tussen alle partijen en zorgt ervoor dat je iedereen netjes en kundig te woord staat. Tijd om te rusten is er niet want er staat alweer een leverancier bij het laad dok, de bandleden voor de avond wandelen binnen en je wordt gebeld voor een theater arrangement te boeken. Zomaar een dag bij de receptie bij DOK6. Een dynamisch bedrijf dat bruist!

 Wij op zoek naar een student of parttimer om het receptieteam te versterken. Het gaat dan om 1 avond door de week en 1 dag in het weekend, 10 tot 12 uur per week. Naar wat voor kandidaat zijn wij op zoek?

  • Je bent klantvriendelijk en representatief.
  • Je hebt een MBO+ denk- en werkniveau.
  • Je bent handig met Microsoft Office 365,
  • Je bent tijdens schoolvakanties bereid om meer uren te werken om vakanties van collega’s op te vangen.
  • Je toont grote zelfstandigheid en initiatief in je werk.
  • En, je hebt sterke affiniteit met theater en film en/of je bent bereid je hier verder in te verdiepen.

Herken jij jezelf in deze vacature en durf je deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan uiterlijk vóór 30-09-2020 door een mail te sturen voorzien van sollicitatiebrief en CV naar n.derkinderen@dok6.eu