Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag algemene vraag kijk dan hieronder.

1. Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn?
De deuren van de zaal gaan ongeveer een kwartier voor de start van de filmvoorstelling open. Wij adviseren je echter om een half uur van tevoren aanwezig te zijn omdat het wel eens druk kan zijn met parkeren of aan de kassa. Als je online een ticket hebt gekocht is een kwartier van tevoren aanwezig zijn voldoende.

2. Hoe kan ik betalen bij DOK6 Cinema?
Filmkaartjes kun je kopen via onze website en betalen met iDeal. Dat is het snelste en het makkelijkste, want je kunt direct doorlopen en hoeft niet te wachten bij de kassa.
Je kunt ook online reserveren en je kaartje bij de receptie betalen. Dit kan contant, met de pin, de Nationale Bioscoopbon of de DOK6 cadeaubon.
In de servicezalen kun je contant betalen, pinnen of met de DOK6 cadeaubon betalen. Je kunt ook onze filmpas kopen, je krijgt hiermee korting op je filmticket.

3. Ik heb thuis een eigen 3D bril, kan ik deze gebruiken in de bioscoop?
Dat ligt aan het type 3D-bril. Sommige brillen doen het wel en andere niet, helaas kunnen we dus niet met zekerheid zeggen of jouw bril zal werken. Natuurlijk kun je je bril meenemen en het proberen. Werkt je 3D bril niet, dan kun je een andere kopen bij onze receptie of in de bioscoopzaal.

4. Vanaf wanneer is het filmprogramma bekend?
Iedere maandag maken we op onze site het filmprogramma bekend. Het nieuwe programma loopt van donderdag tot en met de woensdag de week erna.

5. Ik wil binnenkort naar een nieuwe film die uitkomt, draait deze ook bij jullie in de bioscoop?
Zodra de nieuwe films bekend zijn, kun je het aanbod bekijken op onze website. Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws. In de wekelijkse nieuwsbrief vind je ook het actuele en verwachte filmaanbod terug.

6. Jullie zijn een servicebioscoop? Wat is dat?
In onze bioscoopzalen kun je tijdens de film op een knopje drukken. Een medewerker komt dan naar je toe om je bestelling op te nemen. Daarna brengt de medewerker je bestelling naar je toe. We hebben een uitgebreide kaart met verschillende soorten (warme) dranken, bieren, frisdrank en koude- en warme hapjes. 

7. Wat is het verschil tussen de reguliere biocoopzalen en de theaterzaal?
Onze reguliere bioscoopzalen zijn servicezalen. Dat betekent dat je tijdens de film iets te eten of te drinken kunt bestellen en dat een medewerker dit naar je toe brengt.
In de theaterzaal kun je voor de film of tijdens de pauze een bestelling plaatsen bij de bar, maar niet tijdens de film. Warme dranken en bittergarnituur zijn niet verkrijgbaar in de theaterzaal.

8. Is er een pauze tijdens de film?
Bij de middagvoorstellingen en voorstellingen in onze theaterzaal is er altijd een pauze. Bij avondvoorstellingen is er alleen een pauze, wanneer de voorstelling meer dan 140 minuten duurt.

9. Ik wil zelf mijn plaats uitkiezen in de bioscoop. Is dat mogelijk?
Ja, als je online een reservering maakt is het mogelijk om zelf een plaats uit te kiezen. Bij drukte kunnen wij echter jouw reservering verplaatsen naar andere gelijkwaardige stoelen. 
Je krijgt je reserveringsgeld niet terug. 

10. Is de MaDiWoDo-bon ook geldig bij een 3D-film?
Ja, deze bon kun je ook bij een 3D film inleveren. Bij een arrangement, actie of bij speciale vertoningen is de MaDiWoDo-bon niet geldig.

11. Kan ik een 3D-bril bij jullie kopen?
Ja, deze kun je kopen bij onze receptie of in de bioscoopzaal, de bril is dan jouw eigendom. Als je weer een 3D film bezoekt, kun je de bril weer gebruiken.

12. Is het mogelijk om met een rolstoel naar de bioscoop te komen?
Ja, dat is zeker mogelijk. Wij hebben speciale rolstoelplaatsen. Het is wel nodig om deze plaatsen van tevoren te reserveren zodat we ervoor kunnen zorgen dat u direct kunt plaatsnemen in de zaal.

13. Wanneer is er weer een Ladiesnight?
Houd onze website, Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten. Daar vind je als eerste de aankondiging voor een Ladiesnight.  

14. Waar vind ik de openingstijden van de receptie?
Deze kun je hier vinden. Houd er rekening mee dat tijdens feestdagen of schoolvakanties de openingstijden kunnen afwijken. De aangepaste openingstijden publiceren we op onze website en op onze Facebookpagina.

15. Hoe kan ik filmtickets kopen of reserveren?
Filmtickets kun je kopen en reserveren via deze website, bij onze kassa en telefonisch.
Als je online een filmticket koopt, krijg je per mail een e-ticket. Dit ticket kun je uitprinten of op je telefoon laten zien bij binnenkomst. Je kunt dan direct door lopen naar de bioscoopzaal hoeft dus niet te wachten bij de kassa.

16. Kan ik betaalde kaartjes annuleren bij bijvoorbeeld ziekte?
Als je online kaartjes hebt gekocht en je kunt om een bepaalde reden toch niet komen kun je deze annuleren. Dit doe je door voor de voorstelling telefonisch contact op te nemen met de receptie. De kaartjes worden dan teruggestort op je rekening exclusief de reserveringskosten. Bij een annulering voor een speciale voorstelling geldt dat je tot 3 werkdagen van te voren het gehele bedrag teruggestort krijgt. Annuleer je later dan krijg je alleen de reguliere ticketprijs overgemaakt.

17. Ik wil graag weten tot wanneer een bepaalde film wordt vertoond.
Op maandag maken we op deze site het nieuwe filmprogramma bekend. Het nieuwe programma loopt van donderdag t/m woensdag. Hoe lang een bepaalde film wordt vertoond, is onder andere afhankelijk van het nieuwe aanbod. Raadpleeg daarom altijd het actuele filmaanbod.

18. Kan ik reclame maken voor mijn bedrijf op het bioscoopscherm?
Ja, dat kan. Naast bioscoopreclame zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Denk ook eens aan een zakelijke presentatie, besloten filmvoorstellingen of een ontbijtbioscoop voor uw medewerkers. Bij DOK Cinema Zakelijk vindt u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel voor een afspraak.