Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Veelgestelde vragen Food & Film

1. Hoe kan ik Food & Film reserveren?

Het Food & Film arrangement kun je uitsluitend telefonisch reserveren via het restaurant. Het restaurant kan dan direct controleren of er op de gewenste datum nog een tafel vrij is. Het restaurant regelt dan ook de filmreservering voor je. We vragen je dit arrangement uiterlijk 24 uur van tevoren te reserveren.

Het arrangement kan uiteraard alleen geboekt worden als er bij zowel het restaurant als bij de film nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

 

2. Bij welke restaurants is het Food & Film arrangement te boeken?

Op dit moment is het Food & Film arrangement te reserveren bij Mr. & Mrs., Da Kepello en DOK6 Horeca in Panningen. Mogelijk komen hier in de toekomst nog restaurants bij.

 

3. Waar kan ik jullie vinden?

Op dit moment is het Food & Film arrangement te reserveren bij Mr. & Mrs, Da Kepello en DOK6 Horeca.

Twee restaurants liggen om om de hoek bij DOK6 Cinema en DOK6 Horeca zit in hetzelfde gebouw. Mr.&Mrs. vindt je op Markt 46 en Da Kepello ligt op Markt 49. DOK Cinema en DOK6 Horeca vind je op Raadhuisplein 6 in Panningen.

 

4. Wat zijn de kosten van het arrangement?

Het arrangement kost € 27,50 per persoon. Voor deze prijs krijg je:

  • Een hoofdgerecht van het speciale Food & Film menu.
  • Een filmticket.
  • Een dessert dat tijdens de film geserveerd wordt.

Het arrangement is exclusief:

  • Drankjes en eventuele bijgerechten die je bestelt in het restaurant.
  • Eventuele 3D bril.
  • Drankjes en hapjes die je tijdens de film bestelt.

 

5. Hoe kan ik betalen?

Je betaalt het arrangement in het restaurant. Dit kan contant of met pin. Als je een 3D bril nodig hebt of tijdens de film nog iets te eten of te drinken bestelt, dan betaal je dit bij DOK6 Cinema. Dat kan contant, met pin of met de filmpas.

 

6. Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat je op de gereserveerde tijd aanwezig bent in het restaurant. Je kunt dan rustig van je diner genieten en toch op tijd klaar zijn voor de film. Lukt het door omstandigheden niet om op tijd te zijn? Bel dan even naar het restaurant om dit door te geven. Ben je tien minuten of later zonder dit door te geven? Dan kan het restaurant besluiten om jouw tafel aan iemand anders te geven.

We raden je aan om de filmtickets 15 minuten van tevoren op te halen bij de receptie.

 

7. Klopt het dat ik een dessert krijg tijdens de film?

Ja, dat klopt! In het restaurant krijg je een hoofdgerecht geserveerd. Na je diner haal je je filmtickets op bij DOK6 Cinema. Je krijgt dan een ticket waarmee je tijdens de film een dessert kunt bestellen. Omdat DOK Cinema een servicebioscoop is, kun je het dessert prima eten in de bioscoopzaal. Er is voldoende licht en ruimte aanwezig om te genieten van je dessert tijdens de voorstelling.

 

8. Ik wil het arrangement annuleren, kan dat?

Jammer dat je niet kunt komen. Geef dit zo spoedig mogelijk door aan het restaurant of aan DOK6 Cinema zodat we je reservering kunnen annuleren. Annuleren is uiteraard alleen mogelijk voor aanvang van het arrangement.

 

9. Met welke films kan ik dit arrangement combineren?

Het arrangement is te boeken in combinatie met de reguliere avondvoorstellingen in de servicezalen (dus NIET in de theaterzaal) bij DOK6 Cinema. Ook extra lange voorstellingen zijn inbegrepen in het arrangement.

Het arrangement is niet te combineren met andere acties en kortingen zoals ladiesnights, mannenavonden, operavoorstellingen of andere speciale acties.

 

10. Ik heb een andere vraag. 

Misschien staat het antwoord op je vraag bij de FAQ over DOK Cinema.

Vind je het antwoord niet, neem dan gerust even contact met ons op.