Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Ladiesnight After We Collided

-EXTRA VOORSTELLING 7 OKTOBER-

Op 6 oktober hebben we weer een toffe ladiesnight. Een romantische dramafilm MET spannende verleidingen 'After We Collided'. Deze film zal je gegarandeerd niet koud laten. Laat je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en ga met een goed gevulde goodiebag weer naar huis!

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Heb je zin in een tweede ladiesnight? Op 8 oktober hebben we nog een ladiesnight gepland met de film Casanova’s. Twee verschillende films met twee verschillende goodiebags in één week!

Kaarten kosten €14,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht. Deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.


AfterWeCollided_132436015008609500_big.jpg

Cast & Crew
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse, Charlie Weber, Candice King, Selma Blair

Regie
Roger Kumble

Genre
Drama, Event, Romantiek

Productiejaar
2020

Lengte
1:56 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

Delen

  • AfterWeCollided_132436015016266525_big.jpg
  • AfterWeCollided_132436015023767282_big.jpg
  • AfterWeCollided_132436015031737099_big.jpg