Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Ladiesnight met Soof 3

Op 14, 15 en 16 september organiseert DOK6 Cinema samen met diverse restaurants in Panningen een ladiesnight met 'Soof 3'.

Zoals je gewend bent wordt je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en tijdens de film serveren wij iets lekkers om de avond helemaal compleet te maken. Deze keer hebben we ook nog een leuke actie opgezet met diverse restaurants.
Zo kun je voor het bezoek aan de film een hoofdgerecht bestellen voor maar € 17,50 bij een van de deelnemende restaurants. Dit restaurant maakt, speciaal voor deze ladiesnight, een heerlijk 'Soof hoofdgerecht'. Er kan een keuze worden gemaakt uit vlees, vis of vegetarisch.

Hoe werkt het?
Je kan een ticket kopen voor de ladiesnight € 14,50 p.p. Hier zit een zoet hapje bij dat lekker is bij het glaasje bubbels maar natuurlijk ook een top afsluiter voor het Soof hoofdgerecht. Om de avond compleet te maken kun je voor de film gaan genieten van een 'Soof hoofdgerecht' bij een van de deelnemende restaurants. Het Soof hoofdgerecht kost € 17,50 p.p. en wordt afgerekend bij het desbetreffende restaurant. Maak je keuze voor een restaurant en reserveer tijdig want vol = vol. Na het eten kun je vervolgens gaan genieten van de film inclusief het 'nagerecht'.

Om 19.00 en 21.00* uur start de film bij DOK6 Cinema. Wanneer jullie vooraf een Soof hoofdgerecht willen nuttigen kunnen jullie rond 17.00 en 19.00 uur reserveren bij de restaurants. Dan hebben jullie genoeg tijd om van het avondvullende programma te genieten.

De restaurants doen mee met deze actie zijn: DOK6 Horeca, E11f, Mr. & Mrs., Onz, Da Kapello en Tinus.

De film
In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

*Op vrijdag 16 september is de ladiesnight alleen om 19.00 uur.


Soof3NCDuur_132694391552573454_big.jpg

Cast & Crew
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann

Regie
Anne de Clercq

Genre
Drama, Komedie

Productiejaar
2020

Lengte
2:01 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

Delen


Deze voorstelling wordt verwacht op:
14-09-2022
Geheugensteuntje nodig? We mailen als de tickets in de verkoop gaan.
Stuur mij een E-mail


  • Soof3NCPosterDuur_132645023427971672_big.jpg
  • Soof3NCPosterDuur_132645023430315638_big.jpg

Suggesties