Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Avatar (re-release)

In dit epische actie-avonturenfilm Avatar (deel 1, 2009), neemt James Cameron, de regisseur van Titanic ons mee naar een spectaculaire nieuwe fantasiewereld. Op de verre maan Pandora, vertrekt een held tegen wil en dank op een missie naar verlossing en ontdekking, terwijl hij een heldhaftige strijd aanvoert om een beschaving te redden. Cameron kreeg 14 jaar geleden het idee voor de film, toen er nog geen technologische mogelijkheden waren om zijn visie in beeld te brengen. Nu, na een daadwerkelijke productietijd van vier jaar, biedt Avatar een nieuwe cinematografische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan. De revolutionaire technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film, versmelt met de emotie van de personages en het meeslepende verhaal.

Avatar: The Way of Water (deel 2) komt 14 december 2022 uit.

Avatarrerelease3D_133035917363492835_big.jpg

Cast & Crew
Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

Regie
James Cameron

Genre
Actie, Avonturenfilm

Productiejaar
2009

Lengte
3:01 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Deze voorstelling wordt verwacht op:
22-09-2022
Geheugensteuntje nodig? We mailen als de tickets in de verkoop gaan.
Stuur mij een E-mail


  • avatar_133035118420763177_big.jpg

Suggesties