Live opera: La Forza Del Destino (2-4)

Christof Loy regisseert een zangerscast vol sterren waaronder Anna Netrebko, Jonas Kaufmann en Ludovic Tezier in Verdi’s epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.

Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi’s epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers. Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische muziek en de theatrale verbeelding daarvan. Deze productie, een sensationele enscenering vol leven en actie uit Amsterdam, is nu te zien bij The Royal Opera. De regie is van Christof Loy en de muzikale leiding van Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera.

Duur: ongeveer 4 uur en 15 minuten

Pauze: 2

De zaal gaat 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open en dan begint direct het voorprogramma. Bij deze voorstelling zijn geen kortingsbonnen of actievouchers geldig.LaForzaeigen_131694928297805419_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Opera/Ballet

Lengte
4:30 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

didi 02 aprilapr 19:10
Servicezaal 1