Ladiesnight met Wat Is Dan Liefde

Gezellig een avondje uit met je vriendinnen? Met een welkomstdrankje, hapjesplankje en goodiebag! Kom dan op 16 oktober naar de Ladiesnight voorpremière van Wat Is Dan Liefde. Dé film over liefde van dit najaar.

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Kaartjes kunnen online of via onze receptie worden gekocht en zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties. Kaartverkoop sluit op zondag 13 oktober.

Cast & Crew
Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Maike Meijer, Aiko Beemsterboer, Jan-Paul Buijs, René van 't Hof, Mandela Wee Wee, Monica Geuze, Marie-Louise Stheins, Paul Groot, Owen Schumacher, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor, Aus Greidanus sr.

Regie
Aniëlle Webster

Genre
Ladiesnight

Lengte
1:53 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer


Deze film wordt verwacht op 17-10-2019
  • WatIsDanLiefde_132084457696657378_big.jpg
  • WatIsDanLiefde_132084457701033079_big.jpg