Paasontbijt met Wickie en het Magische Zwaard

Hoe kan Pasen nu beter beginnen dan met een heerlijk paasontbijt bij DOK6 Horeca? Lekkere verse broodjes, verschillende soorten beleg en natuurlijk verse eitjes. Klaar met eten? Dan heerlijk onderuitgezakt kijken naar de film Wickie en het Magische Zwaard.

Deze morgen vindt plaats op 12 april. Vanaf 9.15 uur worden jullie ontvangen bij DOK6 Horeca. Om 9.30 uur start het ontbijt waarna we om 10.30 uur de film starten.

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Kaarten zijn tot vrijdag 10 april te koop via onze website of bij onze receptie. Kaartjes kosten € 16,50 en zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Wees er snel bij want we hebben beperkt aantal plaatsten.

Opmerking: Het paasontbijt was eerder gepland met de film Pieter Konijn op de Vlucht. Helaas is de release van deze film uitgesteld naar augustus.

WickieenhetMagischeZwaard_132258204599603473_big.jpg

Cast & Crew
Matheu Hinzen, Sterre Koning

Regie
Éric Cazes

Genre
Animatie, Familie film

Lengte
1:35 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zozo 12 aprilapr 10:30
Servicezaal 1