Jan. '20 Elvis


“Elvis: That’s The Way It Is”, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, is eenmalig te zien op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden.

“Elvis: That’s the Way It Is” van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970.

In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid remixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (“Greed”, “Touch of Evil”) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van "Suspicious Minds" en de concertregistratie van “Don’t Be Cruel”. Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.

Koop hier kaartjes

Elvis