dec. '18 Kleuterbios met Fabeltjeskrant


Meneer De Uil, juffrouw Ooievaar, meneer De Raaf en Ed en Willem Bever krijgen voor het eerst hun eigen bioscoopfilm. Wie kent deze beroemdheden nu niet¬? Natuurlijk willen we ook alle kleine ‘kijkbuiskinderen’ laten meegenieten van deze bijzondere vrienden. Op zondag 16 december draaien daarom we deze leuke film tijdens de kleuterbioscoop. Kom je ook?

Het licht blijft deze ochtend een beetje aan en het geluid staat een tikje zachter. Ook is er een ontvangst met glaasje ranja en iets lekkers. Na afloop van de film ontvang je een filmdiploma om te vieren dat je voor het eerst naar de bioscoop bent geweest.
De kinderen die de bioscoop al wat beter kennen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-Spelen
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo’n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

Koop hier je kaartje voor deze film. De kaartjes zijn te koop tot en met 14 december.