Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Volg onze verbouwing

Op 6 september starten wij met het vernieuwen van onze zalen. We krijgen nieuwe stoelen, tafeltjes, vloerbedekking en de drukknopjes voor de service in de zaal komen weer terug! 
Via deze pagina blijf je op de hoogte van de verbouwing. 

Onze kassa is deze periode maar beperkt geopend. Kijk hier voor de openingstijden https://www.dok6cinema.eu/contact

Zondag 5 september
We zijn begonnen met het verwijderen van de stoelen uit zaal 2

Maandag 6 september
Vandaag zijn we in zaal 1 aan de oude stoelen begonnen. Zelfs een ticket uit 2008 gevonden tussen een stoel en de muur :)
In zaal 2 heeft Beumers Ateliers vandaag de vloerbedekking verwijderd hebben ze de nieuwe vloerbedekking gelegd. De 'oude' stoelen staan klaar om opgehaald te worden door de nieuwe eigenaars. Ondertussen zijn ook de elektriciens begonnen aan de bekabeling voor de nieuwe tafeltjes.

Dinsdag 7 september
Vandaag zaal 1 verder leeggehaald en begonnen aan zaal 3. De vloerbedekking in zaal 1 kon er vandaag ook uit.

   

Woensdag 8 september
Vandaag gaan we zaal 3 afmaken en gaan ze beginnen met het monteren van onze nieuwe stoelen. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt in zaal 1, want hier moet de vloerbedekking nog in.
 

De afgelopen dagen
In zaal 2 staan de nieuwe stoelen. Het is erg mooi geworden! De nieuwe tafetjes zijn ook binnen dus begin komende week kan deze zaal helemaal worden afgemaakt en de verlichting worden aangesloten. In zaal 1 ligt de vloerbedekking en hier gaan ze maandag aan de stoelen beginnen. Het schiet dus al aardig op maar er moet ook nog een heleboel gebeuren. Maar nu eerst even genieten van een welverdiend weekend.

Week 2 - Maandag 13 en dinsdag 14 september
In zaal 1 zijn ze druk bezig met de nieuwe stoelen in elkaar te zetten. In zaal 2 zijn vandaag de nieuwe tafeltjes en de verlichting gemonteerd en in zaal 3 hebben ze de nieuwe vloerbedekking gelegd. We werken super hard, maar jullie moeten nog even geduld hebben om in onze vernieuwde zalen film te komen kijken.
 
 
Woensdag 15 t/m vrijdag 17 september
We kunnen helaas op 17 september onze deuren nog niet openen. Zoals het er nu uitziet staan eind volgende week weer voor jullie klaar met een leuk filmprogramma.
Maar we zijn natuurlijk wel al goed opgeschoten afgelopen dagen. Zaal 2 is klaar en kan gepoetst worden, in zaal 1 staatn alle stoelen op z'n plek en zijn we met de tafetjes en de verlichting bezig. In zaal 3 wordt hard gewerkt om alle stoelen te installeren. Als het goed is deze klus maandag afgerond.