Apr.´20 Paasontbijt met Pieter


Hoe kan Pasen nu beter beginnen dan met een heerlijk paasontbijt bij DOK6 Horeca? Lekkere verse broodjes, verschillende soorten beleg en natuurlijk verse eitjes. Klaar met eten? Daarna heerlijk onderuitgezakt naar de hilarische film van Pieter Konijn op de vlucht.
Deze morgen vindt plaats op 12 april. Vanaf 9.15 uur worden jullie ontvangen bij DOK6 Horeca. Om 9.30 uur start het ontbijt waarna we om 10.30 uur de film Pieter Konijn op de vlucht starten.

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Kaarten zijn tot vrijdag 10 april hier te koop of bij onze receptie. Kaartjes kosten € 16,50 (inclusief ontbijt en film) en zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Wees er snel bij want we hebben beperkt aantal plaatsten VOL=VOL