Juni '20 Patatje Bios


Weer een super leuke nieuwe actie bij DOK6 Cinema. PATATJE BIOS met de film Wraak van een Ninja. Om 17.00 uur start de film waar jullie een heerlijk frietje met een snack naar keuze krijgen. Jullie kunnen een keuze maken uit een frikandel, kroket of kipcorn.

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft!

Kom je met je gezin? Dan mogen jullie allemaal bij elkaar zitten. Ook kinderen tot 12 jaar mogen naast elkaar. Anders moeten er 3 stoelen tussen zitten.

Kaarten kosten €11,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Koop hier je kaartjes